Stel geheel vrijblijvend je vraag!

Alle meubels vertellen een verhaal. Ze zijn UNIEK en handgemaakt. Wij maken ze van gerecycled materiaal met een industriële look and feel.

De tafelbladen die we gebruiken zijn DUURZAAM en handgemaakt. Het materiaal is van oude treinen en van wagondelen. Soms gebruiken we ook oude schotdelen van steenfabrieken. De stalen onderstellen van de tafels lassen wij zelf in elkaar en zorgen ervoor dat ze niet gaan verkleuren of roesten door ene speciale behandeling.


- Passie -

Rene verteld: "Mijn passie en uitdaging is om gebruik te maken van oude materialen en deze weer nieuw leven in te blazen. Het is duurzaam, gaaf en past heel goed in deze tijd. Het is zonde om weg te gooien".


- Idee -

Heb je een leuk of gaaf idee voor een meubel of wil je een meubel op maat laten maken? Dat kan natuurlijk. Wij denken graag met je mee. Neem contact met ons op.

Zie je iets gaafs op Pinterest of een andere site…. Stuur een foto, dan vertel ik je de kosten en mogelijkheden van het maken. Het kan via facebook of Instagram of gewoon even bellen met: 06-43987282.


- Kom langs –

Ik ben vaak op locatie aan het werk en dan niet in de nieuwe werkplaats. Wil je een bezoek aan de nieuwe werkplaats of showroom dan moet je eerst even laten weten dat je langs wilt komen, dan zorg ik dat ik er ben.


Groetjes,
Rene Braas
Tough Interiors - Hensbroek
Tough-Interiors-Rene-Braas

By Rene Braas

CONTACT

Wat zijn de mogelijkheden? Prijzen of levertijden?

Alles is maatwerk & handmade. Echter soms is het uit voorraad leverbaar of heb je gewoon haast. Neem (ECHT) vrijblijvend even contact met ons op.

  1. Showroom & Werkplaats (Alleen geopend op afspraak)
  2. Adres: Wogmeerdijk 15
  3. Plaats: Hensbroek
  4. Postcode: 1711 SG
  5. Tel:06-43987282
  6. KvK:
    37158960