by Rene Braas

HORECA

Betaalbaar en stoer interieur.

Op maat gemaakte stoere horeca meubels. Duurzaam, sterk een helemaal van nu en het ziet er ook nog eens vet uit!

Of het nu om een tafel gaat of een complete inrichting! Wij maken alles wat jij kan bedenken voor een hele toffe prijss speciaal voor de horeca

Prijs in overleg

De prijs hangt af van je wensen. Wij beloven je dat onze toffe meubels sterk zijn, duurzaam en van eerlijke metarialen. Alle materialen krijgen een behandeling voor het juiste effect en om slijtage te voorkomen. 

tafel-Tough-Interiors-Rene-Braas

Op maat gemaakt

Welke maat wil je? Wat zijn de looks van je bedrijf en wat wil je eigenlijk "vertellen" met je bedrijf? Graga denken we mee en maken we een vrijblijvende, gepaste offerte.

ledlamp-staal-ijzer-op-maat-staal-Tough-Interiors-Rene-Braas

Beton, eikenhout & staal

Het hout kan evt bewerkt worden. Het staal zal niet gaan roesten.
We gebruken oude schotdelen of mooi eikenhout. Geschaafd of juist grof. Alles uit eigen werkplaats en speciaal voor jou geselcteerd.

We monteren alles zelf!

stalen-stoere-industriele-Tough-Interiors-Rene-Braas

De horeca (Hotel Restaurant Cafe) is onomsttotelijk verbonden met lekker zitten en lang tafelen op een gezellige en leuke plek. 

Wij snappen als geen ander dat de ruimte goed benut moet worden en heel effectief ingericht moet zijn. Samen bekijken we wat de mogelijkheden zijn. Soms moet het low budget of juist heel sterk en duurzaam.

Wij denken mee en hebben veel ervaring met Horeca inrichtingen. Het is maatwerk. Denk aan planken, kasten tafels of banken. De afwerking van het hout maakt het stoer, industrieel of juist een eclectisch design wat helemaal 2019 is.

Wat is jouw concept od style? Zullen we samenwerken? Neem contact op.

Horeca-bar-Op-maat-gemaakte-tafel-Tough-Interiors-Rene-Braas

"Aan de bar of...."

Iedere horeca gelegenheid heeft zijn eigen concept of "style". Er zijn vele hoeken en mogelijkheden. Maatwerk is dan heel belangrijk om het maximale rendement eruit te halen.

CONTACT

Wat zijn de mogelijkheden? Prijzen of levertijden?

Alles is maatwerk & handmade. Echter soms is het uit voorraad leverbaar of heb je gewoon haast. Neem (ECHT) vrijblijvend even contact met ons op.

  1. Showroom & Werkplaats (Alleen geopend op afspraak)
  2. Adres: Wogmeerdijk 15
  3. Plaats: Hensbroek
  4. Postcode: 1711 SG
  5. Tel:06-43987282
  6. KvK:
    37158960
horeca-interieur-Tough-Interiors-Rene-Braas

Alle combinaties  & afmetingen

Alles is te combineren, eikenhouten planken. Bewerkt met vuurstrepen of extra strak geschaafde planken. De afwerking maakt het echt af. Daarom maken wij alles speciaal op maat. Neem contact met ons op, samen maken we er iets gaafs van. Precies zoals jij het hebben wilt en dat het past in je concept!

© Copyright 2019 Mobirise - All Rights Reserved